Onze diensten

MKB Groei Coach

Je hebt genoeg ideeën en gevoel voor richting. Maar je staat er vaak alleen voor. Zijn de keuzes die jij maakt de juiste? Zie je niet iets over het hoofd? Zijn jouw plannen realiseerbaar? Tijdens de groei is het goed om jouw ervaringen met iemand te delen. Iemand die reflectie geeft op jouw acties, inzichten en ambities. Een Groei Coach is de professionele sparpartner voor het MKB.

MKB Groei Kennis

Jij bent goed in jouw vak. Dat is waarom je groeit. Daar is jouw ambitie op gebaseerd. Om die ambitie te realiseren kom je in contact met andere vaardigheden en kennisgebieden. Hoe ga jij om met medewerkers? Hoe hou jij grip op kosten? Ben je juridisch goed ingedekt? En hoe komt het bedrijf aan meer klanten? In elke groeifase hebben ondernemers andere kennis nodig. Die kennis en ervaring heeft MKB Groei Gemak.

MKB Groei Projecten

Je staat klaar voor een grote stap. Een ambitie die gerealiseerd moet worden. De ingrediënten voor succes zijn aanwezig. Je mist alleen nog iemand die jou helpt. Hulp om alles tijdig te realiseren. Hulp om orde, organisatie en overzicht te behouden. Hulp om door deze stap meer winst te maken. MKB Groei Gemak helpt tijdelijk bij jouw ambitie zodat jij vooral kunt blijven doen waar je goed in bent.

 

Bel voor professionele hulp bij groei: 06 46 21 63 91

 

Passie voor MKB

Ik word heel blij wanneer ik help bij het behalen van succes. Vertel jij mij jouw ambitie?

Bel 06 46 21 63 91